Thema weken – Azalea Apotheek – Hilversum

Azalea Apotheek

Gijsbrecht van Amstelstraat 232 1215 CR Hilversum Tel:035-6247536

Thema weken

Themaweken in uw apotheek

De apotheken organiseren regelmatig themaweken, waarbij er in die week extra aandacht wordt besteed aan een bepaald onderwerp. Patiënten die graag uitgebreide en gedetailleerde informatie over het betreffende onderwerp willen hebben, kunnen in de themaweek bij de apotheek terecht. Iedereen is welkom.

Voorbeelden van themaweken zijn de ‘Hoofdpijnweek’ en de ‘Verre reizenweek’. In de apotheek worden tijdig posters opgehangen met de aankondiging van de volgende themaweek.

Apotheek.nl: betrouwbare informatiegids op het internet

Op apotheek.nl kunt u ook terecht voor betrouwbare informatie over medicijnen die uw arts u voorschrijft en over medicijnen die u zonder recept kunt kopen.

Deze site is gemaakt door Nederlandse apothekers, verenigd in de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP). Elke maand staat op apotheek.nl een ander thema centraal.

De website www.apotheek.nl is ook een zeer informatieve site, waarin u alle thema’s van de afgelopen jaren rustig kunt doornemen. U vindt informatie over de aandoening, oorzaken, medicijnen, zelfzorgmogelijkheden, de wet, veelgestelde vragen en links.